Kurssit

Kurssit

Ensiapu­koulutukset

Voit valita ryhmällesi juuri teille sopivan opiskelumuodon ensiapukurssin teoriaopiskeluun. Teoriaosuuden läpikäyminen verkkokurssina mahdollistaa opiskelun ilman paikka- ja aikarajoitteita täysin omaan tahtiisi. Sinä päätät missä ja milloin opiskelet. Webinaariluento kerää osallistujat yhteen ruudun ääreen tiettynä aikana ympäri maailmaa. Aina voit myös tilata meidän kokeneen kouluttajan pitämään teille perinteisen ensiapukurssin kokonaan lähiopetuksena. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ensiapukursseista – meidän kanssa opit varmasti. Yleisimmät ensiapukoulutuksemme ovat Ensiapu 8 ja kaksi päiväinen Ensihoidon perusteet 1. Myös nämä kurssit voidaan toteuttaa yhdistelmäkursseina. Ensiaputaidot vaativat kertausta. Osallistu ensiapukurssille ja kertaa ensiaputaitojasi vähintään kolmen vuoden välein.

Lisää tietoa näistä kursseista

Kaikki kurssikategorian kurssit

Terveyden­­huollon erityiskurssit

Terveydenhuollon erityiskoulutukset on suunnattu terveydenhuollossa työskenteleville ammattilaisille, mutta heidän päivittäinen työ ei kuitenkaan ole ensihoidossa tai muussa akuuttihoidossa.

Lisää tietoa näistä kursseista

Kaikki kurssikategorian kurssit

Turvallisuus- ja ammattipätevyys­koulutukset

Alkusammutuskoulutus, toiminnallinen Työturvallisuuskorttikoulutus, turvakävely ja myös ensiapukoulutus  ovat tärkeitä osia yrityksen työtapaturmia ennaltaehkäisevässä työturvallisuuskulttuurissa. Trekon AS1 -alkusammutuskoulutus ja toiminnallinenTurvallisuuskoulutukset antavat hyvät valmiudet työtapaturmien ehkäisyyn, mutta myös keinoja toimia vahingon tapahduttua. Onnettomuuksien ehkäisy on edullisempaa ja kuin vahinkojen korjaaminen. Työtapaturmia voidaan ehkäistä tehokkaasti kouluttamalla henkilökuntaa ennalta ehkäisemään niiden syntyä. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen arvokkainta ja tärkeintä pääomaa. Työtapaturma aiheuttaa henkilökohtaisia kärsimyksiä, ja yritykselle se tuo lisäkustannuksia. Turvallisuutta laiminlyödään usein kiireen ja tietämättömyyden varjolla.

Lisää tietoa näistä kursseista

Kaikki kurssikategorian kurssit