Ensiavun yhdistelmä­kurssit

Opiskele ensiapua ilman paikka- ja aikarajoitteita. Sinä päätät missä ja milloin opiskelet. Opiskele ensiapukurssin teoriaosuus täysin omaan tahtiisi verkossa – voit keskeyttää kurssin ja palata siihen silloin kun sinulle sopii – säästät aikaa, rahaa, ympäristöä.

  • Etusivu
  • Ensiavun yhdistelmä­kurssit

Yhdistelmäkurssit ovat nykyaikaa myös ensiapukoulutuksessa. Siinä kurssin teoriaosuus suoritetaan verkossa täysin oman aikataulun mukaan ja tämän jälkeen kokoonnutaan tekemään harjoitukset sovittuna päivänä. Kurssilaisten palautteen perusteella oppiminen on ollut tehokkaampaa yhdistelmäkurssilla kuin pelkästään luokkaopetuksessa. Ne  mahdollistavat myös kurssien monipuolisemmat toteuttamismahdollisuudet.

Palautteen mukaan yhdistelmäkurssit ovat tuoneet yrittäjille selkeitä kustannussäästöjä koulutuskustannuksissa, kun koulutus ei sido henkilöstöä koko päiväksi kurssille. Näin myös työvuorosuunnitteluhelpottuu. Lyhyt käytännön taitojen harjoittelu mahdollistaa myös minimaaliset häiriöt tuotantoprosessissa. Nämä tuovat aitoja säästöjä yrittäjälle.

Tilaa meiltä ammattilaisten tekemät Ensiapu 4  ja 8 -yhdistelmäkurssit  tai Ensiavun perusteet 1 -yhdistelmäkurssit. Palvelualojen ensiapukurssi on erinomainen apuväline muun muassa uusien työntekijöiden perehdytyksessä.

Hyväksytysti suoritetusta kurssista osallistuja saa kolme vuotta voimassa olevan Trekon ensiaputodistuksen. Verkkomateriaali on kurssilaisen käytössä kolme vuotta.