Ensiapu­koulutukset - lähiopetus

Koulutuksien sisällöt vaihtelevat niiden keston mukaan. Eli mitä pidempi koulutus on kyseessä, sitä kattavammin erilaisia aiheita käydään koulutuksessa läpi ja harjoitellaan. Yleisimmät ensiapukoulutuksemme ovat Ensiapu 8 ja kaksi päiväinen Ensihoidon perusteet 1. Näiden toteutus on mahdollista myös yhdistelmäkursseina. Ensiaputaidot vaativat kertausta. Osallistu ensiapukurssille ja kertaa ensiaputaitojasi vähintään kolmen vuoden välein.

Ensiapukurssien hinnasto

ENSIAPUKOULUTUSTEN HINNASTO 1.5.2021 alkaen, hinnat alv 0 %

Ensiavun yhdistelmäkoulutukset (sisältää verkossa suoritettavan teorian ja käytännön harjoituksen)

Ensiapu 4 -kurssi 50€/ henkilö
Ensiapu 8 -kurssi 85€/ henkilö
Ensiavun perusteet 1 -kurssi 110€/ henkilö

Yhdistelmäkoulutuksien minimiveloitus on viideltä (5) henkilöltä, ryhmäkoko maksimissaan on 20 henkilöä / 1 kouluttaja. Suurissa ryhmissä kysy tarjous. Lisäksi laskutamme kouluttajan matkakulut.

Yhdistelmäkoulutuksissa käytännön harjoitukset ovat kestoiltaan seuraavat;
Ensiapu 4 -kurssi 1,5 tuntia
Ensiapu 8 -kurssi 3 tuntia
Ensiavun perusteet 1 -kurssi 8 tuntia

Molempien osa-alueiden (verkkoteoria ja harjoitus) hyväksytysti suorittamisen jälkeen, osallistuja saa Trekon todistuksen. Koulutus on voimassa 3 vuotta.

Ensiavun lähikoulutukset

Ensiapu 4 -kurssi 600 €
Ensiapu 8 -kurssi 950 €
Ensiavun perusteet 1 -kurssi 16 tuntia (SPR:n EA 1 -kurssin sisältöä vastaava) 1550 €
Ensiavun perusteet 2 -kurssi 16 tuntia (SPR:n EA 2 -kurssin sisältöä vastaava) 1550 €

Ensiavun lähikoulutusten ryhmäkoko voi olla maksimissaan 20 henkilöä / 1 kouluttaja. Suurissa ryhmissä kysy tarjous.

Trekon kaikki ensiavun koulutukset perustuvat Käypä hoito- suosituksiin ja mukailevat Suomen Punaisen Ristin koulutusten sisältöjä. Koulutamme myös Suomen Punaisen Ristin esniapukursseja. Näiden koulutuksien hintoihin lisätään SPR:n rekisteröinti- ja käsittelymaksua 23 € / osallistuja, maksimi 15 osallistujaa / koulutus

Traficomin ammattipätevyyspäivä toive tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Rekisteröinti- ja käsittelymaksu on 20 € / osallistuja.

Hinnat alv 0 %, koulutuksiin lisätään matkakustannukset kouluttajan sijaintipaikasta alkaen. Treko huolehtii koulutusvälineistön hankinnasta. Tilaaja huolehtii av- välineistöstä sekä tilaratkaisuista.