Ensiapu­koulutukset - lähiopetus

Koulutuksien sisällöt vaihtelevat niiden keston mukaan. Eli mitä pidempi koulutus on kyseessä, sitä kattavammin erilaisia aiheita käydään koulutuksessa läpi ja harjoitellaan. Yleisimmät ensiapukoulutuksemme ovat Ensiapu 8 ja kaksi päiväinen Ensihoidon perusteet 1. Näiden toteutus on mahdollista myös yhdistelmäkursseina. Ensiaputaidot vaativat kertausta. Osallistu ensiapukurssille ja kertaa ensiaputaitojasi vähintään kolmen vuoden välein.

Ensiapukurssien hinnasto

ENSIAPUKOULUTUSTEN HINNASTO 1.5.2021 alkaen

Ensiavun yhdistelmäkoulutukset (sisältää verkossa suoritettavan teorian ja käytännön harjoituksen)

Ensiapu 4 50 € / henkilö
Ensiapu 8 85 € / henkilö
Ensiavun perusteet 1 16 110 € / henkilö

Yhdistelmäkoulutuksien käytännön harjoitusten minimiveloitus on 10 henkilöä, ryhmäkoko maksimissaan 20 henkilöä / 1 kouluttaja. Suurissa ryhmissä kysy tarjous.

Yhdistelmäkoulutuksissa käytännön harjoitukset kestoltaan;
Ensiapu 4 1,5 tuntia
Ensiapu 8 3 tuntia
Ensiavun perusteet 1 8 tuntia

Molempien osa-alueiden (verkkoteoria ja harjoitus) jälkeen osallistuja saa Trekon myöntämän todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Koulutus on voimassa 3 vuotta.

Ensiavun lähikoulutukset

Ensiapu 4 600 €
Ensiapu 8 950 €
Ensiavun perusteet 1 16 (EA 1 sisältö vastaava) 1550 €
Ensiavun perusteet 2 16 (EA 2 sisältö vastaava) 1550 €

Ensiavun lähikoulutusten ryhmäkoko maksimissaan 20 henkilöä / 1 kouluttaja. Suurissa ryhmissä kysy tarjous.

Trekon kaikki ensiavun koulutukset perustuvat Käypä hoito- suosituksiin ja mukailevat Suomen Punaisen Ristin koulutusten sisältöjä.
Suomen Punaisen Ristin koulutuksissa hintoihin lisätään rekisteröinti- ja käsittelymaksua 23 € / osallistuja, maksimi 15 osallistujaa / koulutus

Traficomin ammattipätevyyspäivä toive tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Rekisteröinti- ja käsittelymaksu on 20 € / osallistuja.

Hinnat alv 0 %, koulutuksiin lisätään matkakustannukset kouluttajan sijaintipaikasta alkaen. Treko huolehtii koulutusvälineistön hankinnasta. Tilaaja huolehtii av- välineistöstä sekä tilaratkaisuista.