Terveyden­­huollon erityiskurssit

Terveydenhuollon erityiskoulutukset on suunnattu terveydenhuollossa työskenteleville ammattilaisille, mutta heidän päivittäinen työ ei kuitenkaan ole ensihoidossa tai muussa akuuttihoidossa.

Terveydenhuollon erityiskurssi

Terveydenhuollon erityiskoulutukset on suunnattu terveydenhuollossa työskenteleville ammattilaisille, mutta heidän päivittäinen työ ei kuitenkaan ole ensihoidossa tai muussa akuuttihoidossa. Koulutuksissa ovat olleet mukana lääkärit, toimistovirkailijat, hammas- ja sairaanhoitajat.

Koulutuksessa kerrataan teoriassa hätätilapotilaan tunnistaminen ja harjoituksissa opitaan tilanteen vaatimat tärkeimmät ensitoimenpiteet. Koulutuksen yhteydessä tutustutaan työpisteen ensiapuvälineistöön ja mietitään taktiikkaa mahdollisissa hätätilanteissa. Kohdennetun erityiskoulutuksen asiasisältö on muokattavissa tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kohdennetut koulutukset ovat pituudeltaan 2-3 tunnin mittaisia.Syksyllä 2021 pystymme tarjoamaan korkealaatuisia terveydenhuollon simulaatioharjoituksia uuden yhteistyökumppanimme, Tammedin, kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin suunnitellaan yhdessä Teitä palveleva koulutus.