Turvallisuus- ja ammattipätevyys­koulutukset

Alkusammutuskoulutus, toiminnallinen Työturvallisuuskorttikoulutus, turvakävely ja myös ensiapukoulutus  ovat tärkeitä osia yrityksen työtapaturmia ennaltaehkäisevässä työturvallisuuskulttuurissa. Trekon AS1 -alkusammutuskoulutus ja toiminnallinenTurvallisuuskoulutukset antavat hyvät valmiudet työtapaturmien ehkäisyyn, mutta myös keinoja toimia vahingon tapahduttua. Onnettomuuksien ehkäisy on edullisempaa ja kuin vahinkojen korjaaminen. Työtapaturmia voidaan ehkäistä tehokkaasti kouluttamalla henkilökuntaa ennalta ehkäisemään niiden syntyä. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen arvokkainta ja tärkeintä pääomaa. Työtapaturma aiheuttaa henkilökohtaisia kärsimyksiä, ja yritykselle se tuo lisäkustannuksia. Turvallisuutta laiminlyödään usein kiireen ja tietämättömyyden varjolla.

TYÖTURVALLISUUSKORTTI-KOULUTUS

Työturvallisuuden kehittämiseksi on kehitetty valtakunnallinen Työturvallisuuskorttikoulutus. Yhden päivän mittaisen kurssin ja kirjallisen kokeen suorittamalla, saa kurssilainen henkilökohtaisen vihreän Työturvallisuuskortin. Sen suorittaminen on helpointa ja tylsintä verkko-opiskeluna. Jos yrityksesi todella haluaa rahoilleen vastinetta, ota meihin heti yhteyttä. Olemme ajatelleet tuon kahdeksan tuntisen koulutuksen uudestaan – koulutuspäivä on täynnä toimintaa, ei paikallaan istumista luokassa.

Koulutukseemme kuuluu teoriaosuus, mutta päivään kuuluu useita erittäin hyödyllisiä ja opettavaisia työpaikan turvallisuuskulttuuria edistäviä harjoituksia. Käytännön kokemuksien kautta, olemme todenneet tehokkaan turvallisuuskoulutuksen koostuvan tietojen ja taitojen kehittämisestä.

Tutustumiskäynti yrityksenne toimipisteeseen ennen koulutuspäivää on erittäin tärkeä. Sen antaman informaation avulla, suunnittelemme yhdessä juuri teidän yritykseen ja toimialaan sopivan Työturvallisuuskorttikoulutuksen. Koulutuksemme sopii erittäin hyvin niin uusien työntekijöille kuin myös kokeneempien työntekijöiden perehdytyksenä yrityksenne turvallisuusorganisaatioon ja turvallisuuskulttuuriin. Koulutuksemme tärkein tavoite on onnettomuuksien ja tapaturmien ennaltaehkäisy ympäristön riskejä tunnistaen, mutta koulutamme heidät myös toimimaan onnettomuustilanteissa.

Meidän tapa toteuttaa Työturvallisuuskorttikoulutus on testattu ja palautteet ovat olleet vain kiitettäviä. Erityismainnan on saanut koulutuspäivän toiminnallisuus. Olemme kehittäneet koulutustamme yhdessä Kingspan Insulation:in kanssa. Kingspan Insulation on maailman johtava fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiöeristelevyjen valmistaja. Olemme vastanneet koulutuksellamme heidän tarpeeseensa kouluttaa työntekijöistä turvallisuusorientoituneita ja tarpeellisten turvallisuustaitojen osaajia. Olemme varmoja, että koulutuksemme soveltuu myös teidän yrityksellenne.

Työturvallisuukorttikoulutus toimii myös hyvänä osana työntekijän perehdytystä. Työnantaja pyydä tarjous toiminnallisesta Työturvallisuuskorttikoulutuksesta nyt tai soita 0400 800 304, niin kerromme lisää!