Treko pähkinänkuoressa

Treko pähkinänkuoressa

Laatu, luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja joustavuus – näistä meidät tunnetaan

Keitä me olemme

Trekon vahvuus on kouluttajien kokemus ensihoidosta ja pelastusalalta. Tapausesimerkkimme ja kokemuksemme oikeista hätätilanteista auttavat kurssilaisia ymmärtämään, kuinka yksinkertaisilla ensiaputoimenpiteillä voi auttaa tai pelastaa ihmisen.

Toteutamme koulutuksia neuvotteluhuoneessa tai luokassa, tulemme maastoon, konttoriin, tuotantohalliin – työntekijöiden jokapäiväiseen toimintaympäristöön – sinne missä sinäkin, asiakaslähtöisesti. Näin harjoituksiin saadaan reilusti lisää mielekkyyttä, todentuntua, jännitystä ja oppimisen iloa. Näin työntekijä oppii ymmärtämään oman työpisteensä mahdollisuudet, mutta myös riskit ja mahdolliset puutteet omaa ja muiden turvallisuutta ajatellen. Koko Suomen kattavalla yhteistyöverkostollamme pystymme tarjoamaan yrityksille, julkiselle sektorille ja järjestöille laadukkaita, kustannustehokkaita ja käytännönläheisiä turvallisuus- ja ensiapukoulutuksia.

Ole meihin suoraan yhteydessä info@treko.fi tai soita 0400 800304, niin kartoitamme sinun yrityksen koulutustarpeet ja yhdessä löydämme niihin ratkaisut. Katso lisää koulutuksistamme verkkosivuiltamme!


Trekon arvot

Luotettavuus

Suomalaiselle luonteelle ominaisesti tärkeimpiä arvojamme on luotettavuus. Meidän kunnia-asia on pitää lupauksemme – kun koulutus on sovittu, niin se myös pidetään.

Laatu

Laatu on ollut toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä yrityksemme ensihetkistä lähtien. Parannamme jatkuvasti toimintatapojamme, jotta lopputulos olisi näkemystemme tasalla.

Asiakaslähtöisyys

Uskomme vahvasti asiakastyytyväisyyden olevan avain kestävään liiketoimintaan, siksi jatkuva pyrkimyksemme on kehittää tuotteitamme ja palveluamme entistä asiakaslähtöisemmäksi.

Joustavuus

Verkkokurssimme, koko Suomen kattava kumppanuusverkostomme ja asiakaspalvelumme on toteutettu niin, että pystymme joustavasti ja kustannustehokkaasti palvelemaan asiakkaidemme tarpeita.

TREKO

Sami Selin

Toimitusjohtaja

Sami on työskennellyt sairaanhoitajana, ensihoitajana ja palomiehenä 25 vuotta. Kouluttajana (ETK) hän on toiminut 11 vuotta. Koulutukseltaan Sami on sairaanhoitaja ja paloesimies.

etunimi.sukunimi@treko.fi
+358 44 2798100

Lähetä meille viestiä

Haluaisitko lisää tietoa toiminnastamme tai tarjouksen koulutuksen järjestämisestä? Tästä voit lähettää meille kysymyksiä ja antaa myös palautetta toiminnastamme? Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

Rajapolku 4
33880 Lempäälä

LASKUTUSTIEDOT